فرآیند عمل در کشتارگاه صنعتی دام کرج راک به صورتی است که قبل از ورود دام به سالن
های کشتار، دام به مدت 24 ساعت در سالن های انتظار گاوی و گوسفندی که به صورت مجزا
از یکدیگر ساخته شده اند، نگهداری می شوند و پس از رفع اضطراب های ناشی از حمل دام
که تأثیر زیادی در کیفیت گوشت دارد و انجام بازرسی های قبل از کشتار، دام به سالن های
کشتار هدایت می شود و با حضور نماینده ولی فقیه و ناظر شرعی عمل ذبح شرعی توسط کادر
مجرب که دوره تخصصی در این زمینه دیده اند، انجام می گیرد.
سالن های کشتار (گاوی -گوسفندی) با در نظر گرفتن گرفتن تمامی عوامل برای رعایت اصول
بهداشتی و تجهیزات پیشرفته طراحی و ساخته شده است که چنانچه در هر قسمتی عوامل بیماری
زا مشاهده گردد برای خارج کردن لاشه های مشکوک بیماری مسیرهای مناسبی در خط پیش بینی
شده است و کلیه اجزاء و عوامل آلوده بلافاصله بعد از تشخیص واحد بازرسی بهداشتی از
سالن کشتار توسط شوتینگ هایی که در نظر گرفته شده به طبقه زیرین سالن کشتار منتقل و
از آنجا به کوره های لاشه سوز منتقل می گردد.
در کلیه ایستگاه های خط کشتار استریل کننده ها و شستشو دهنده هایی وجود دارند که برای
جلوگیری از آلودگی و عفونت های ثانویه پس از هر بار تماس اپراتورها با لاشه، دست و
ابزار مورد استفاده استریل می شوند. انتقال لاشه ها در سالن کشتار و حرکت آن تا محل
بارگیری به صورت اتوماسیون صورت می گیرد و تماس با لاشه بسیار اندک است. کلیه سطوح
تجهیزات، دارای پوشش گالوانیزه و تمام استیل می باشد و کف سالن ها و دیوارها با پوشش
های مناسب بهداشتی که امکان شست و شوی کامل را دارد فراهم شده و در کل یک مجموعه پیشرفته
با ساز و کارهای پیش بینی شده در خط کشتار و سالن های آلایش امکان رعایت اصول و ضوابط
بهداشتی را برای تولید یک محصول سالم و با کیفیت فراهم می نماید.
بسیاری از بیماری هایی که جزء بیماری های مشترک بین انسان و دام شناسایی شده اند از
مصرف فرآورده های دامی آلوده و محیط های غیر بهداشتی و سنتی به وجود می آیند. این در
حالی است که تولید گوشت در کشتارگاه های صنعتی امکان پیشگیری از بیماری های مشترک بین
انسان و دام را فراهم می کند.
شرکت دامپروری و کشتارگاه صنعتی دام کرج راک با در اختیار داشتن چندین سردخانه و پیش
سردکن با ظرفیت نگهداری در حد انبوه، ژنراتور برق اضطراری (صنعتی) امکان استفاده بهینه
در مواقع اضطراری را در زمینه محصولات گوشتی و آلایشی دارد.
به کار گیری پرسنل متخصص و کارآزموده و بهره گیری از دامپزشکان مجرب و متعهد و راهنمایی
و مساعدت اداره کل دامپزشکی استان تهران و استان البرز و نظارت نماینده ولی فقیه به
عنوان ناظر بر ذبح شرعی و استفاده از تکنولوژی روز از اصلی ترین ارکان موفقیت این شرکت
به شمار می روند.